Blog

PRESENTACIÓ A RUBÍ DE L’AVANTPROJECTE DE LLEI D’APEUS

Amb l’objectiu de buscar i enfocar solucions a la problemàtica i agilitat del comerç de proximitat per obrir-se camí davant el complex i competitiu entorn comercial, volem donar a conèixer la proposta de la Generalitat de Catalunya amb avantprojecte de llei de les àrees de promoció econòmica urbana (APEU) per a la dinamització del comerç local.

És per això que us convidem a la sessió que tindrà lloc el proper dijous 19 de març a les 14:30h a la Masia Can Serra – Centre de Serveis de l’Empresa de Rubí.

Programa de la sessió:

14:15h.  Recepció de participants

14:30h. Benvinguda per part del Primer Tinent d’Alcalde i regidor dels Serveis de Promoció i Dinamització cultural: de projecció de la Ciutat; de Comerç i de Recursos Humans de l’Ajuntament de Rubí, Moisés Rodríguez

14:35h. Explicació de l’avantprojecte de llei de les Àrees de Promoció Econòmica Urbana (APEU) per part de la Directora General de Comerç, Muntsa Vilalta i la Subdirectora General de Comerç, Montserrat Gallardo.

15:35h. Torn de preguntes

15:55h. Cloenda de la sessió per part del president de la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis de Terrassa, Ramon Talamàs

Per a inscripcions, podeu confirmar la vostra assistència a l’adreça del correu electrònic:

comunicacio@cambraterrassa.org indicant el vostre nom i cognoms, l’entitat per part de la qual assistireu i el vostre càrrec.

Dia: 19 de març, a les 14:30h

LLoc: Masia Can Serra,