Pla de Serveis

Descomptes i avantatges exclusius per a socis

El  carnet d’associat a Comerç Rubí, el qual us acredita com a membres del col.lectiu,  us permet gaudir d’un gran nombre de  descomptes i avantatges exclusius a l’hora de fer les vostres compres a  comerços i serveis associats. Tanmateix, com a comerç o servei associat podreu oferir la vostra oferta exclusiva a la resta de socis, creant vincles i fent xarxa  entre nosaltres.

Diari de Rubí

Com a soci de Comerç Rubí gaudiràs de descomptes exclusius a l’hora de contractar la teva publicitat. Contracta, a través nostre, els teus anuncis.

Banc de Sabadell

Comerç Rubí manté un conveni de col·laboració amb el Banc Sabadell, el qual ofereix a tots els associats un ampli conjunt de productes i serveis molt avantatjosos, com per exemple, abonament del 10% de la quota d’associat, fins a un màxim de 50 euros, per a quotes domiciliades al Banc Sabadell el primer any.

La comissió que s’aplica a les operacions de TPV és del 0,35% i per a comerços que, a més, compleixin amb els requisits del Compte Expansió Negocis Plus, la taxa de descompte és del 0,30%, sense comissió de manteniment.

CECOT

Els associats a Comerç Rubí poden gaudir d’un gran ventall d´avantatges, d’assessorament, formació i serveis com a fruit del conveni signat amb la patronal CECOT.

Pàrquing La Pista

Comerç Rubí distribueix entre els seus associats, de manera trimestral, tiquets d’aparcament de qualsevol dels tres pàrquings soterrats de la zona centre o de la zona blava. A més, també comptem amb la possibilitat de comprar tiquets addicionals a preu reduït.

Pàrquing de la pl. Onze de Setembre

Comerç Rubí distribueix entre els seus associats, de manera trimestral, tiquets d’aparcament de qualsevol dels pàrquings soterrats de la zona centre o de la zona blava. A més, també comptem amb la possibilitat de comprar tiquets addicionals a preu reduït.

Pàrquing del Mercat

Rubí distribueix entre els seus associats, de manera trimestral, tiquets d’aparcament de qualsevol dels pàrquings soterrats de la zona centre o de la zona blava. A més, també comptem amb la possibilitat de comprar tiquets addicionals a preu reduït.

Aparcament zona blava

Comerç Rubí distribueix entre els seus associats, de manera trimestral, tiquets d’aparcament de qualsevol dels pàrquings soterrats de la zona centre o de la zona blava. A més, també comptem amb la possibilitat de comprar tiquets addicionals a preu reduït.

PIMEC

Com a membres de la PIMEC , els associats a Comerç Rubí tenen a la seva disposició un gran ventall de serveis d’assessorament, formació, descomptes, promoció i diferents serveis.

Incorpora

Comerç Rubí , com a entitat compromesa amb el seu entorn, té signat un conveni amb el projecte social de La Caixa, INCORPORA, projecte pel qual s’afavoreix la inclusió al món laboral de persones en risc d’exclusió social. Com a soci de Comerç Rubí tindràs accés a la bossa de treball quan ho necessitis, amb un tracte especialitzat, de seguiment i personal.

https://www.incorpora.org/

Grupo LAE

Fruit d’un conveni amb Comerç Rubí, Grupo LAE oferireix assessorament respecte compliment normatiu, tecnològic i d’assessorament als associats a Comerç Rubí.