Pla de Serveis

Descomptes i avantatges exclusius per a socis

El  carnet d’associat a Comerç Rubí, el qual us acredita com a membres del col.lectiu,  us permet gaudir d’un gran nombre de  descomptes i avantatges exclusius a l’hora de fer les vostres compres a  comerços i serveis associats. Tanmateix, com a comerç o servei associat podreu oferir la vostra oferta exclusiva a la resta de socis, creant vincles i fent xarxa  entre nosaltres.

Diari de Rubí

Com a soci de Comerç Rubí gaudiràs de descomptes exclusius a l’hora de contractar la teva publicitat. Contracta, a través nostre, els teus anuncis.

Conveni Comer Rubí – Diari de Rubí

Banc de Sabadell

Comerç Rubí manté un conveni de col·laboració amb el Banc Sabadell, el qual ofereix a tots els associats un ampli conjunt de productes i serveis molt avantatjosos, com per exemple, abonament del 10% de la quota d’associat, fins a un màxim de 50 euros, per a quotes domiciliades al Banc Sabadell el primer any.

La comissió que s’aplica a les operacions de TPV és del 0,35% i per a comerços que, a més, compleixin amb els requisits del Compte Expansió Negocis Plus, la taxa de descompte és del 0,30%, sense comissió de manteniment.

CECOT

Els associats a Comerç Rubí poden gaudir d’un gran ventall d´avantatges, d’assessorament, formació i serveis com a fruit del conveni signat amb la patronal CECOT.

Pàrquing La Pista

Comerç Rubí distribueix entre els seus associats, de manera trimestral, tiquets d’aparcament de qualsevol dels tres pàrquings soterrats de la zona centre o de la zona blava. A més, també comptem amb la possibilitat de comprar tiquets addicionals a preu reduït.

Pàrquing de la pl. Onze de Setembre

Comerç Rubí distribueix entre els seus associats, de manera trimestral, tiquets d’aparcament de qualsevol dels pàrquings soterrats de la zona centre. A més, també comptem amb la possibilitat de comprar tiquets addicionals a preu reduït.

Pàrquing del Mercat

Rubí distribueix entre els seus associats, de manera trimestral, tiquets d’aparcament de qualsevol dels pàrquings soterrats de la zona centre o de la zona blava. A més, també comptem amb la possibilitat de comprar tiquets addicionals a preu reduït.

PIMEC SERVEIS SOCIS

PIMEC

Com a membres de la PIMEC, els associats a Comerç Rubí tenen a la seva disposició un gran ventall de serveis o d’assessorament, formació, descomptes, promoció i diferents serveis

Serveis PIMEC

Ml correduria

ML correduria Martínez Limorti SL

ML Correduria ofereix la reducció del cost de l’assegurança actual  de comerç en un 15% als associats de Comerç Rubí

Mapfre

Mapfre fa descomptes exclusius als establiments associats a Comerç Rubí així com la possiblitat d’assistir als diferents cursos de formació sense cap cost.

Cursos Formació Mapfre

Zerca

Com a soci de Comerç Rubí podràs formar part del Marketplace Zerca sense pagar cap quota durant tot el 2022

TotRubí

Comerç Rubí gaudirà d’una secció pròpia  al Tot Rubí al web i a les xarxes per tal de fer promoció del comerç associat.

Els associats a Comerç Rubí gaudiran d’un 20% de descompte en les campanyes de publicitat.

Form@t

Oferta exclusiva: implantació i manteniment de la protecció de dades 150 € ( IVA exclòs)

+ Info: 

Incorpora

Comerç Rubí , com a entitat compromesa amb el seu entorn, té signat un conveni amb el projecte social de La Caixa, INCORPORA, projecte pel qual s’afavoreix la inclusió al món laboral de persones en risc d’exclusió social. Com a soci de Comerç Rubí tindràs accés a la bossa de treball quan ho necessitis, amb un tracte especialitzat, de seguiment i personal.

https://www.incorpora.org/

acord empresa enviaments

Ship Quik – Comparador  d’enviaments de paqueteria i documents

Ship Quik ofereix als associats de Comerç Rubí tarifes preferents per als seus enviaments de paqueteria aportant una eina molt competitiva  per als seus negocis.

A www.ship-quik.com/es  els nostres associats trobaran:

  • Les millors empreses logístiques agrupades en un únic espai
  • Estalvi de temps en comparatives, agilitat i una gran facilitat d’ús ( en menys d’un minut es pot realitzar un enviament)