Programes d’interès

Compra agregada bosses

La compra agregada és un sistema molt eficaç del qual, com a soci de Comerç Rubí, et podràs beneficiar a l’hora de reduir les despeses de gestió ja que introdueix l’economia d’escala a l’hora de contractar un servei o fer una compra conjunta.

Com associat a Comerç Rubí podràs beneficiar-te de les avantatges que suposen els grups de compra agregada. Junts fem un grup més fort, competitiu i amb més poder a l’hora de negociar i aconseguir els millors preus i condicions de compra.

Durant el 2018 comerç Rubí ha impulsat el grup de compra agregada de bosses de paper kraft a un preu de 0,168 la bossa petita i 0,293 la bossa gran.

Comerç Rubí, com a campanya de promoció recurrent, ha distribuït bosses, grans i petites, segons les necessitats de cada comerç, a tots els establiments associats, amb motiu de la campanya de Nadal i la setmana del comerç.

Independentment, els comerços han tingut l’opció de sumar-se a la comanda i comprar les bosses a un preu molt reduït, aprofitant el volum de compra.

Compra agregada llum

L’ajuntament de Rubí , a través del projecte Rubí Brilla i en col·laboració amb Comerç Rubí, ha engegat un grup de compra agregada d energia. El primer grup es va formar l’any 2018 i per tant ja comptem amb l’experiència de la primera licitació. L’estalvi dels participants va ser d´un 15,73% de mitjana.

En aquesta modalitat de compra aconseguim:

  • Millora de preu i les condicions contractuals
  • Energia 100% d´origen renovable
  • Implementació de consum.

Des de Comerç Rubí fem difusió i acompanyament en el tràmit. Quantes més empreses formin part del grup, millor condicions de negociació per tots.

https://youtu.be/zRMd-HOCdGs

Subvencions

Convocatória  tancada de les subvencions de l’ajuntament de Rubí destinades a la  millora del comerç

Subvencions ajuntament de Rubí 2021

Com a comerç associat sempre estaràs informat de les subvencions a les quals, com a comerç, pots optar.

Reempresa

Vols vendre la teva empresa? Estàs pensant en la jubilació?

A Reempresa t’ofereixen assessorament individual per a l’elaboració del teu Pla de Cessió, així com assessorament durant tot el procés de transmissió de l’empresa.

La implantació de Reempresa ha sigut gràcies a un conveni de col·laboració entre la patronal CECOT i la Diputació de Barcelona. Un programa que ha creat un mercat entre persones cedents de petites i mitjanes empreses i persones emprenedores disposades a donar-los continuïtat, evitant el tancament i la pèrdua de molts llocs de treball.

Si ets emprenedor o vols cedir el teu comerç…

Consulta Reempresa

consorci per a la normalització lingüística

SERVEIS PER A EMPRESES I COMERÇOS

El Centre de Normalització Lingüística ofereix servei d’assessorament linguística, traducció i correcció de textos, sessions formatives i de sensibilització sobre la importància de l’ús del català en l’atenció al públic.

Centre de Normalització Língüística