Avís legal

Condicions generals d’ús i avisos legals associació de comerciants, serveis i restauració de rubí

El lloc web www.comercrubi.cat (en endavant, el “Lloc Web”) és propietat ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS, SERVEIS I RESTAURACIÓ DE RUBÍ. D’ara endavant Responsable del Tractament

 

Associació de Comerciants, Serveis i Restauració de Rubí
G66883083
Avinguda Barcelona, 57,  2a planta entresol
08191 Rubí
Tel: 606.036.392
Correu electrònic: info@viurubi.com
Núm. de registre en la Generalitat es 60299

 

ASSOCIACIÓ DE COMERCIANTS, SERVEIS I RESTAURACIÓ DE RUBÍ li dona la benvinguda i el convida a llegir atentament les Condicions Generals d’Ús d’aquest Lloc Web (d’ara endavant “Condicions Generals d’Ús i Avisos legals” que descriuen els termes i condicions que seran aplicables a la seva navegació pel mateix, de conformitat amb el que estableix la normativa espanyola d’aplicació. Atès que www.comercrubi.cat podria modificar en el futur aquestes condicions d’ús, us recomanem que les visiteu periòdicament per estar degudament informat dels canvis realitzats.

Amb l’ànim que el lloc web s’ajusti als criteris de transparència, claredat i senzillesa recomana a l’Usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre les Condicions Generals d’ús pugui solucionar contactant amb www.comercrubi.cat a través del Tel: + 34 606036392 o a l’adreça de correu electrònic: info@viurubi.com

 

1. Objecte

www.comercrubi.cat subministra el contingut i els serveis que estan disponibles al lloc web, amb subjecció a les presents Condicions Generals d’Ús així com la política sobre el tractament de dades personals (en endavant “Informació bàsica sobre protecció de dades”). L’accés a aquest lloc web o la seva utilització en qualsevol forma li atorga la qualificació d’usuari i implica l’acceptació sense reserves de totes i cadascuna de les presents Condicions d’Ús, reservant-se www.comercrubi.cat el dret a modificar-los en qualsevol moment. En conseqüència, serà responsabilitat de qualsevol usuari l’atenta lectura de les Condicions Generals d’ús vigent en cadascuna de les ocasions que accedeixi a aquest lloc web, de manera que, si aquest no està d’acord amb qualsevol dels mateixos aquí disposats, haurà abstenir respecte a l’ús del present Lloc Web.

Així mateix, queda advertit que, de vegades es podran establir condicions particulars per a la utilització en el lloc Web de continguts i/o serveis específics, la utilització d’aquests continguts o serveis implicarà l’acceptació de les condicions particulars en ells especificades.

És important, tenint en compte la recent normativa europea en Protecció de Dades REGLAMENT UE 2016/679 del PARLAMENT i del CONSELL EUROPEU que intenta preservar la confidencialitat i seguretat de les seves dades personals, Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de protecció de dades Personals i garantia dels drets digitals, Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic que llegeixi en aquesta o altres pàgines web on vostè deixi les seves dades la informació Bàsica. També ha de saber, que

el fet de deixar les seves dades no atribueix, ni confirma, ni anul·la, ni legitima, ni perfecciona cap vincle contractual amb la nostra empresa.

 

2. Serveis

Qui som

Comerç Rubí neix l’any 2017 comptant amb molts anys d’experiència de treball conjunt amb la Federació de comerciants com a precedent i de la voluntat de crear una única entitat que englobi tots els comerços i empreses de serveis o restauració de Rubí en una única entitat , independentment de la zona comercial on estiguin ubicats i amb un objectiu en comú, promocionar el comerç de proximitat incidint de forma immediata en el comerç tradicional i potenciar aquells aspectes que el diferencien d’altres formats comercials, com són la proximitat, el especialització, el tracte personalitzat i el servei postvenda entre d’altres.

Constituïm un element clau en relació amb les instàncies municipals com a interlocutor de propostes i demandes provinents de el comerç i serveis urbans.

Comerç Rubí som una entitat sense ànim de lucre i tenim com a objectiu principal fomentar i mantenir el teixit associatiu, millorar la competitivitat del nostre comerç i defensar els interessos dels nostres associats.

La Junta

Què oferim

Com a comerç associat gaudiràs de molts serveis i avantatges:

Targeta Comerç-Ciutat

Enfortir-la com a moneda d’intercanvi de Rubí, que arribi a tots.

La Targeta Comerç-Ciutat és una targeta de fidelització que ofereix la possibilitat d’acumular punts al fer les compres. Aquests punts seran descomptes per a properes compres en qualsevol dels establiments associats i adherits a el sistema. La Targeta Comerç obsequia amb descomptes i promocions nostra clientela.

Tiquets d’aparcament

T’oferim tiquets d’aparcament, dels diferents pàrquings de la zona centre, a un preu reduït perquè facilitis la compra a la teva clientela.

Pàrquing de la pl. Onze de setembre, Salvador Allende, Mercat Municipal i zona blava.

Fer xarxa entre els associats

Garantir serveis entre els associats, creació d’una central de compres per ser més competitius, en la compra de subministraments i productes, per tal d’abaratir preus i gaudir de beneficis. Creació d’espais promocionals mutus.

Gestió de campanyes promocionals

Des Comerç Rubí dinamitzem i promocionem el comerç de la ciutat de forma conjunta amb institucions i les diferents entitats locals. Volem que tothom gaudeixi de la seva ciutat a través del comerç de proximitat i de campanyes o accions que encara s’acosten més els nostres professionals del comerç a la ciutadania.

La Botiga al carrer, Fora Estocs d’hivern i estiu, Rebaixes i campanya de Nadal són algunes de les campanyes de major impacte comercial.

Informació continuada i assessorament

Com associat rebràs informació contínuament en tot el relacionat amb el comerç (subvencions, normativa, horaris, festius, formació …)

Publicitat i promoció dels associats que formen part

Estaràs present en la nostra web i promocionem les teves ofertes en les nostres xarxes socials.

Descomptes exclusius

Com associat gaudiràs d’un gran ventall de beneficis i descomptes ….

https://comercrubi.cat/pla-de-serveis

Clients. Comerç associats

Targeta Comerç-Ciutat: Com funciona?

Sempre que compris als nostres comerços i presents la Targeta Comerç-Ciutat, rebràs punts que pots utilitzar per comprar en qualsevol dels establiments adherits a la Targeta Comerç. Com més utilitzeu la targeta, més punts obtindràs i més coses podrà comprar.

També hi ha promocions especials en els comerços, per això, quan surtis a comprar, assegura’t de no oblidar-te a casa.

Cada vegada són més els comerços adherits a la Targeta Comerç, amb més de 25.000 usuaris.

¿Com puc aconseguir la targeta?

Aconseguir la Targeta Comerç-Ciutat és fàcil. Simplement has d’emplenar el full de sol·licitud que pots aconseguir en els diferents comerços participants i lliurar-lo a les mateixes o en les parades del Mercat Municipal que l’ofereixen. Juntament amb la sol·licitud has de lliurar tres euros a l’establiment, que s’ingressen directament al moneder electrònic de la targeta.

Seguidament, l’establiment et donarà la targeta carregada amb tres punts, és a dir tres euros, dels quals pots utilitzar immediatament per comprar a qualsevol de les botigues o els llocs participants. De fet, la targeta és gratuïta.

La targeta no està vinculada a cap entitat financera i no té cap cost addicional ni de manteniment.

Per sol·licitar la targeta ha un formulari d’alta: Consulteu a la web.

 

3. Propietat industrial i intel·lectual

L’usuari reconeix i accepta que tots els continguts que es mostren en el lloc web i en especial, dissenys, textos, imatges, logos, icones, botons, programari, noms comercials, marques, o qualsevol dels signes susceptibles d’utilització industrial i/o comercial estan subjectes a drets de propietat intel·lectual i totes les marques, noms comercials o signes distintius, tots els drets de propietat intel·lectual i industrial, sobre els continguts i/o qualsevol altre element inserit en la pàgina, són propietat exclusiva de www.comercrubi.cat i/o tercers, que tenen dret exclusiu d’utilitzar-los en el tràfic econòmic. Per tot això l’Usuari es compromet a no reproduir, copiar, distribuir, posar a disposició o qualsevol altra forma de comunicar públicament, transformar o modificar aquests continguts mantenint indemne a www.comercrubi.cat de qualsevol reclamació que es derivi de l’incompliment d’aquestes obligacions . En cap cas l’accés a el lloc web implica cap tipus de renúncia, transmissió, llicència o cessió total ni parcial d’aquests drets, llevat que s’estableixi expressament el contrari. Les presents condicions generals d’ús d’aquest lloc web no confereixen als usuaris cap altre tipus de dret d’utilització, explotació, alteració, reproducció, distribució o comunicació pública del Lloc Web i/o dels seus continguts diferents dels aquí expressament previstos. Qualsevol altre ús o explotació de qualsevol dels drets estarà subjecte a la prèvia i expressa autorització específicament atorgada a aquest efecte per a www.comercrubi.cat o el tercer titular dels drets afectats.

Els continguts, textos, fotografies, dissenys, logotips, imatges, programes d’ordinador, codis font i, en general, qualsevol creació intel·lectual existent en aquest lloc, així com el propi lloc en conjunt, com a obra artística multimèdia, estan protegits com a drets d’autor per la legislació en matèria de propietat intel·lectual www.comercrubi.cat botons de navegació, el codi HTML, els textos, imatges, textures, gràfics i qualsevol altre contingut del Lloc Web o, en qualsevol cas, disposa de la corresponent autorització per a la utilització d’aquests elements. El contingut disposa al lloc web no podrà ser reproduït ni en tot ni en part, ni transmès, ni registrat per cap sistema de recuperació d’informació, en cap forma ni en cap mitjà, llevat que es compti amb l’autorització prèvia, per escrit, de l’esmentada Entitat.

Així mateix, queda prohibit suprimir, eludir o manipular el “copyright” així com els dispositius tècnics de protecció, o qualsevol mecanisme d’informació que poguessin contenir els continguts. L’Usuari d’aquest lloc web es compromet a respectar els drets enunciats i a evitar qualsevol actuació que pogués perjudicar-los, reservant-se en tot cas a www.comercrubi.cat

l’exercici de quants mitjans o accions legals li corresponguin en defensa dels seus legítims drets de propietat intel·lectual i industrial.

 

4. Obligacions i responsabilitats

L’usuari del lloc web

L’usuari es compromet a:

a) Fer un ús adequat i lícit del Lloc Web, així com dels continguts i serveis, de conformitat amb: (I) la legislació aplicable en cada moment; (II) les Condicions Generals del Lloc Web; (III) la moral i bons costums generalment acceptats i (IV) l’ordre públic.

b) Proveir-se de tots els mitjans i requeriments tècnics que calguin per accedir a la Web.

c) Facilitar informació veraç a l’emplenar amb les seves dades de caràcter personal els formularis continguts en el Lloc Web ja mantenir-les actualitzades en tot moment de forma que respongui, en cada moment, a la situació real de l’Usuari. L’Usuari serà l’únic responsable de les manifestacions falses o inexactes que realitzi i dels perjudicis que causi a www.comercrubi.cat o a tercers per la informació que faciliti.

No obstant això, el que estableix l’apartat anterior l’Usuari haurà així mateix abstenir de:

a) Fer un ús no autoritzat o fraudulent del Lloc Web i/o dels continguts amb fins o efectes il·lícits, prohibits en aquestes Condicions Generals d’Ús, lesius dels drets i interessos de tercers, o que de qualsevol forma puguin danyar, inutilitzar, sobrecarregar, deteriorar o impedir la normal utilització dels serveis o els documents, arxius i tota classe de continguts emmagatzemats en qualsevol equip informàtic.

b) Accedir o intentar accedir a recursos o àrees restringides del Lloc Web, sense complir les condicions exigides per a aquest accés.

c) Provocar danys en els sistemes físics o lògics del Lloc Web, dels seus proveïdors o de tercers.

d) Introduir o difondre a la xarxa virus informàtics o qualssevol altres sistemes físics o lògics que siguin susceptibles de provocar danys en els sistemes físics o lògics de www.comercrubi.cat , dels seus proveïdors o de tercers.

e) Intentar accedir, utilitzar i/o manipular les dades de www.comercrubi.cat ,tercers proveïdors i altres usuaris.

f) Reproduir o copiar, distribuir, permetre l’accés de el públic a través de qualsevol modalitat de comunicació pública, transformar o modificar els continguts, llevat que es compti amb l’autorització del titular dels corresponents drets o això resulti legalment permès.

g) Suprimir, amagar o manipular les notes sobre drets de propietat intel·lectual o industrial i altres dades identificat ives dels drets de www.comercrubi.cat o de tercers incorporats als continguts, així com els dispositius tècnics de protecció o qualsevol mecanisme d’informació que puguin inserir-se en els continguts.

h) Obtenir i intentar obtenir els continguts utilitzant mitjans o procediments diferents dels que, segons els casos, s’hagin posat a la seva disposició a aquest efecte o s’hagin indicat expressament en les pàgines web on es trobin els continguts o, en general,

de dels que s’utilitzin habitualment a Internet per no comportar un risc de dany o inutilització del Lloc Web i/o dels continguts.

i) En particular, i a títol merament indicatiu i no exhaustiu, l’Usuari es compromet a no transmetre, difondre o posar a disposició de terceres informacions, dades, continguts, missatges, gràfics, dibuixos, arxius de so i/o imatge, fotografies, enregistraments, programari i, en general, qualsevol classe de material que:

(i) De qualsevol manera, sigui contrari, menyspreï o atempti contra els drets fonamentals i les llibertats públiques reconegudes constitucionalment, en els tractats internacionals i en la resta de la legislació vigent.

 1. Indueixi, inciti o promogui actuacions delictives, denigrants, difamatòries, violentes o, en general, contràries a la llei, a la moral, als bons costums generalment acceptats o a l’ordre públic.
 2. Indueixi, inciti o promogui actuacions, actituds o pensaments discriminatoris per raó de sexe, raça, religió, creences, edat o condició.
 3. Incorpori, posi a disposició o permeti accedir a productes, elements, missatges i/o serveis delictius, violents, ofensius, nocius, degradants o, en general, contraris a la llei, a la moral i als bons costums generalment acceptats o a l’ordre públic .
 4. Indueixi o pugui induir a un estat inacceptable d’ansietat o temor.
 5. Indueixi o inciti a involucrar-se en pràctiques perilloses, de risc o nocives per a la salut i l’equilibri psíquic.
 6. Es troba protegit per la legislació en matèria de protecció intel·lectual o industrial pertanyent a www.comercrubi.cat o a tercers sense que hagi estat autoritzat l’ús que es pretengui realitzar.
 7. Sigui contrari a l’honor, a la intimitat personal i familiar o a la pròpia imatge de les persones.
 8. Constitueixi qualsevol tipus de publicitat.
 9. Inclogui qualsevol tipus de virus o programa que impedeixi el normal funcionament del Lloc Web.

Si per accedir a alguns dels serveis i/o continguts del Lloc Web, se li proporcionés una contrasenya, s’obliga a usar-la de manera diligent, mantenint en tot moment en secret. En conseqüència, serà responsable de la seva adequada custòdia i confidencialitat i es compromet a no cedir-la a tercers, de manera temporal o permanent, ni a permetre l’accés als esmentats serveis i/o continguts per part de persones alienes. Igualment, s’obliga a notificar a www.comercrubi.cat qualsevol fet que pugui suposar un ús indegut de la seva contrasenya, com, a títol enunciatiu, el seu robatori, pèrdua o l’accés no autoritzat, per tal de procedir a la seva immediata cancel·lació. En conseqüència, mentre no efectuï la notificació anterior a www.comercrubi.cat quedarà eximit de qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de l’ús indegut de la seva contrasenya, serà responsabilitat de qualsevol utilització il·lícita dels continguts i/o serveis del Lloc Web per qualsevol tercer il·legítim.

Si de manera negligent o dolosa incomplís qualsevol de les obligacions establertes en les presents Condicions Generals d’Ús, respondrà per tots els danys i perjudicis que d’aquest incompliment puguin derivar per www.comercrubi.cat

 

5. Hipervincles

L’usuari s’obliga a no reproduir de cap manera, ni tan sols mitjançant híper enllaç o híper vincle, el Lloc Web www.comercrubi.cat així com cap dels seus continguts, excepte autorització expressa i per escrit.

El lloc web de www.comercrubi.cat normalment no inclou enllaços a altres llocs web gestionats per tercers, però si ho fes i per tal de facilitar l’accés de l’Usuari a la informació d’entitats col·laboradores i/o patrocinadores www.comercrubi.cat no es responsabilitza del contingut d’aquestes pàgines web, ni se situa en una posició de garant ni de part ofertant dels serveis i/o informació que es puguin oferir a tercers a través dels enllaços de tercers.

Es concedeix a l’usuari un dret limitat, revocable i no exclusiu a crear enllaços a la pàgina principal del Lloc Web exclusivament per a ús privat i no comercial. Els llocs web que incloguin enllaç al nostre lloc web (I) no podran donar a entendre que www.comercrubi.cat recomana aquest lloc web o els seus serveis o productes; (II) no podran falsejar la seva relació amb www.comercrubi.cat ni afirmar que www.comercrubi.cat ha autoritzat aquest enllaç, ni incloure marques, denominacions, noms comercials, logotips o altres signes distintius de www.comercrubi.cat ;(III) no podran incloure continguts que puguin considerar de mal gust, obscens, ofensius, controvertits, que incitin a la violència o la discriminació per raó de sexe, raça o religió, contraris a l’ordre públic o il·lícits; (IV) no podran enllaçar a cap pàgina del Lloc Web diferent de la pàgina principal; (V) ha d’enllaçar amb la pròpia direcció del Lloc Web, sense permetre que el lloc web que realitzi l’enllaç reprodueixi el lloc web com a part del seu web o dins d’un dels seus “frames” o crear un “browser” sobre qualsevol de les pàgines del Lloc Web. www.comercrubi.cat podrà sol·licitar, en qualsevol moment, que elimini qualsevol enllaç a el Lloc Web, després de la qual cosa haurà de procedir immediatament a la seva eliminació www.comercrubi.cat no pot controlar la informació, continguts, productes o serveis facilitats per altres llocs web que tinguin establerts enllaços amb destinació a el Lloc web.

En conseqüència, www.comercrubi.cat no assumeix cap tipus de responsabilitat per qualsevol aspecte relatiu a aquests llocs web.

 

6. Cookies

www.comercrubi.cat es reserva el dret d’utilitzar la tecnologia “cookie” al lloc web, per tal de reconèixer-lo com usuari freqüent i personalitzar l’ús que faci del Lloc web mitjançant la preselecció del seu idioma, o continguts més desitjats o específics. Les “cookies” utilitzades pel lloc web, o el tercer que actuï en nom seu, s’associen únicament amb un usuari anònim i el seu ordinador, i no proporcionen per si les dades personals de l’usuari.

Les Cookies utilitzades són les següents:

 • _gat, _ga, _gid: utilitzades per al seguiment amb Google Analytics, amb caducitat de fins a 2 anys.
 • wordpress_test_cookie: utilitzada per WordPress per verificar si el navegador accepta l’ús de cookies, amb caducitat de final de sessió.

Les cookies són fitxers enviats a un navegador per mitjà d’un servidor web per registrar la navegació de l’Usuari en el Lloc Web, quan l’Usuari permeti la seva recepció. Al seu torn podrà eliminar les “cookies” per a això haurà de consultar les instruccions d’ús del seu navegador.

Gràcies a les cookies, resulta possible que www.comercrubi.cat reconegui el navegador de l’ordinador utilitzat per l’Usuari amb la finalitat de facilitar continguts i oferir les preferències

de navegació o publicitàries que l’usuari, als perfils demogràfics dels usuaris, així com per mesurar les visites i paràmetres del trànsit, controlar el progrés i nombre d’entrades.

Pot treure o bloquejar les cookies utilitzant les opcions del seu navegador, però en alguns casos, això pot afectar la seva capacitat d’utilitzar www.comercrubi.cat Podrà consultar més informació general sobre COOKIES al nostre apartat de POLÍTICA DE PRIVACITAT I PROTECCIÓ DE DADES.

 

7. Responsabilitats 

www.comercrubi.cat no garanteix l’accés continuat, ni la correcta visualització, descàrrega o utilitat dels elements i informacions contingudes en les pàgines de www.comercrubi.cat, que es poden veure impedits, dificultats o interromputs per factors o circumstàncies que estan fora del seu control.

www.comercrubi.cat no es fa responsable de les decisions que puguin adoptar com a conseqüència de l’accés als continguts o informacions ofertes.

www.comercrubi.cat podrà interrompre el servei o resoldre de manera immediata la relació amb l’Usuari si detecta un ús del seu lloc web o de qualsevol dels serveis oferts en el mateix són contraris a aquestes Condicions Generals d’Ús.

No es fa responsable per danys, perjudicis, pèrdues, reclamacions o despeses derivades de l’ús del Lloc Web. Únicament serà responsable d’eliminar, com més aviat millor, els continguts que puguin generar aquests perjudicis, sempre que així es notifiqui. Especialment no serà responsable dels perjudicis que es poguessin derivar, entre altres, de: (I)

Interferències, interrupcions, fallades, omissions, avaries telefòniques, retards, bloquejos o desconnexions en el funcionament de sistema electrònic, motivades per deficiències, sobrecàrregues i errors en les línies i xarxes de telecomunicacions, o per qualsevol altra causa aliena al control www.comercrubi.cat