Blog

LA FLORISTERIA CARMEN ART FLORAL GUANYADORA DEL CONCURS D’APARADORS DE NADAL

ENTREGA DE PREMIS DEL CONCURS D’APARADORS DE NADAL

La floristeria Carmen Art Floral, de recent obertura al carrer Maximí Fornés, però amb una llarga trajectòria al carrer Monturiol, ha estat la guanyadora del primer premi del Concurs d’Aparadors de Nadal.

La Ferreteria Can Fatjó, de  l’avinguda Castellbisbal, amb el seu aparador, un pessebre de comte  i F&L Joiers, del carrer Sant Cugat, combinant amb tot detall diferents elements nadalencs amb les joies exposades,  han estat guardonats amb el segon i tercer premi.

Els guanyadors es van fer públics amb la visita de l’ alcaldessa, Ana María Martínez, el regidor de Comerç, Moisés Rodríguez  i el president de Comerç Rubí, Miquel Ortuño, qui va fer entrega dels diferents premis,  tres xecs de 300, 200 i 100€ pel primer, segon i tercer premi respectivament.

El Concurs d’Aparadors de Nadal, organitzat per Comerç Rubí, amb col·laboració de l’ajuntament  de Rubí i suport de la Cambra de Terrassa i la patronal Cecot, ha tingut un total de 23 participants, associats i no associats, de les diferents zones comercials de Rubí.

Els guanyadors han sigut seleccionats per un jurat professional format per:

  • Un  representant de l’ajuntament de Rubí, Margarita Hinojosa
  • Un representant de la Cambra de Terrassa, Maria Rius
  • Un representant de la Cecot, Mercè Clavel
  • Un representant de la Junta Directiva de Comerç Rubí, Miquel Ortuño

L’ originalitat, el grau de vinculació entre la temàtica nadalenca i la presentació del propi producte, qualitat artística, disseny, il·luminació i la utilització de materials reciclats o reciclables,  han sigut els elements clau de la pauta a seguir per tal  de seleccionar els aparadors guanyadors.

Comerç Rubí agraeix la col·laboració i suport de l’ajuntament de Rubí, la Cambra de Terrassa i la patronal Cecot i en concret als membres del jurat per la seva implicació i dedicació.

El nostre reconeixement i agraïment  a tots els comerços participants als quals engresquem a repetir l’any vinent.

 

L'alcaldessa Anna Maria Martínez i el regidor Moisés Rodríguez fan entrega del segon premi a la Ferreteria Can Fatjó del concurs d'aparadors de nadal

Ferreteria Can Fatjó, segon premi del Concurs d’Aparadors de Nadal

L'Alcaldessa Anna Maria Martínez, el Regidor Moisés Rodríguez i el president de Comerç Rubí fan entrega del segon premi del concurs d'aparadors de Nadal a F&L Joiers

F&L Joieres, tercer premi del Concurs d’Aparadors de Nadal

Més informació:  aparadors participants