Blog

COMERÇ RUBÍ PARTICIPA A LA COMISSIÓ DE TREBALL SEGURETAT I COMERÇ

Comerç Rubí participa  a la primera jornada d’una Taula de Treball de Seguretat i Comerç .

Aquesta comissió de treball formada per representants de l’ajuntament de Rubí, dels cossos de seguretat i de les diferents entitats representants dels comerciants i restauradors  té com a finalitat intercanviar informació en relació a la seguretat i  poguer crear una xarxa de comunicació que faciliti treballar per aconseguir un comerç segur.

La primera sessió  ha acordat la creació d’un sistema de comunicació que integri tots i totes els membres de la Taula per tal de compartir informació directe en matèria de seguretat. Fins ara aquest canal Comerç Rubí l’havia mantingut amb els  Mossos d’Esquadra amb qui manté de manera continua i permanent el contacte amb uns agents de referència.

Els cossos de seguretat s’han compromès també a optimar el sistema d’atenció telefònica i de cita prèvia per millorar la resposta a la ciutadania.

Comerç Rubí ha tornat a insistir en la necessitat de més  presència policial a la ciutat.

El consistori i els cossos de seguretat han traslladat als comerciants un informe de les actuacions en matèria de seguretat i s’han compromès a compartir amb el teixit comercial el resultat de les seves actuacions, sempre que sigui possible.

Està previst que la periodicitat de la Taula de treball  sigui quinzenal.