Qui som

 

Comerç Rubí

Comerç Rubí neix a l’any 2017 comptant amb molts anys d’experiència de treball conjunt amb la Federació de comerciants com a precedent i de la voluntat de crear una única entitat que englobi tots els comerços i empreses de serveis o restauració de Rubí en una única entitat, independentment de la zona comercial on estiguin ubicats i amb un objectiu en comú , promocionar el comerç de proximitat incidint de forma immediata en el comerç tradicional i potenciar aquells aspectes que el diferencien d’altres formats comercials, com son la proximitat, l’especialització, el tracte personalitzat i el servei postvenda entre d’altres.

Constituïm un element clau en relació amb les instàncies municipals com interlocutor de propostes i demandes provinents del comerç i serveis urbans.

Comerç Rubí som una entitat sense ànim de lucre i tenim com a objectiu principal fomentar i mantenir el teixit associatiu, millorar la competitivitat del nostre comerç i defensar els interessos dels nostres associats.

La Junta Directiva

La Junta Directiva regeix, administra i representa l’associació.
Tal i com emanen els estatuts, els membres de la Junta Directiva exerceixen el càrrec gratuïtament.
Inscrits al registre de grups d’interès, fomentant la LLei de transparència

President

Miquel Ortuño

Digital Sis

“Actualment dirigeixo la meva Copisteria – Centre d’impressió DIGITAL6.

El nostre objectiu és donar un bon servei, innovar en el producte i la satisfacció de client.

Pel que fa a el comerç local de Rubí, estic convençut que per tenir una ciutat dinàmica i simpàtica, cal un comerç atractiu d’àmplia oferta comercial, van lligats de la mà.”

Secretària

Montserrat Cantero Alvarín

Ferreteria Ca n’Oriol

Tresorera

Maria Teresa Janer Carrera

Blau i Rosa

“Al 1986 va néixer Blau i Rosa, una botiga dedicada al món del nadó, infantil i juvenil. Vàrem triar aquesta ciutat perquè les nostres arrels són d’aquí i perquè l’estimem.

És un negoci familiar en el que volem que els nostres clients s’hi trobin a gust.

Lluitem cada dia perquè el nostre comerç formi part de l’eix comercial de la nostra ciutat. Per això també formem part de COMERÇ RUBÍ.”

Vocal

Mari Carmen Perán del Vas

Mi Electro Juma

“Juntament amb el meu marit dirigim Juma, comerç local familiar que porta venent electrodomèstics a més de tres generacions a la nostra ciutat.

El nostre objectiu són els clients satisfets, per això treballo amb il·lusió cada dia per oferir preu i qualitat sempre acompanyats del millor servei i tenint molt present que el comerç és el motor de la ciutat.”

Vocal

Mª Assumpció Camps Perramon

Modes Victòria

Vocal

Yolanda Carrero Albanell

Marian Modas

Vocal

Enric Pallarés Barberà

Racó del Llibre