Blog

PLATAFORMA DE VALS RUBÍ S’HO VAL

L’ajuntament de Rubí, en col·laboració amb la Cambra de Terrassa, engega la campanya Rubí s’ho val

Són molts els comerciants de Comerç Rubí que s’han adherit a la plataforma i bescanviaran els vals/ descomptes comprats a la plataforma Rubí s’ho val .

Els comerciants poden adherir-se fins el 04 de gener i la clientela podrà bescanviar-los fins el dia 05 de gener que finalitza la campanya.

L’ajuntament de Rubí ha  emès un total de  10.000 vals per valor 10 euros i 20.200 vals per valor 5 euros. Cada val es finança al 50 % entre el consumidor i el consistori. Així, els vals valorats en 10 euros, costen 5 euros al consumidor que els podrà gastar a les botigues adherides a la proposta. D’aquesta manera, el comerç obté una compra per valor de 10 euros i el ciutadà un descompte de 5 euros.

Els vals descomptes els podran comprar totes les persones empadronades a Rubí, majors de 16 anys, amb un límit de 22,50€ per persona, obtenint un total de 45 € disponibles a gastar a les botigues detallades a la plataforma.

Aquesta campanya  s’emmarca en les mesures de suport al comerç de proximitat per fer front a les conseqüències econòmiques de la Covid – 19.  El sistema de vals de compra permetrà una injecció de 201.000 euros al comerç local.

Més informació a:

SÓC BOTIGA I VULL ADHERIR-ME A LA PLATAFORMA

si estàs empadronat a Rubí i vols obtenir els vals/ descompte i consultar les botigues adherides:

COMPRAR VALS DESCOMPTE I CONSULTAR BOTIGUES ADHERIDES