Targeta Comerç-Ciutat

Com funciona?

La Targeta Comerç, després  de gairebé 20 anys, i 25.ooo usuaris ha fet un pas endavant, per tal d’actualitzar el sistema i fer-ho més pràctic, més segur i més sostenible, ja que, d’ara endavant,  La Targeta Comerç serà digital.

Els establiments adherits al sistema faran les altes noves així com el pas de saldo de les Targetes físiques a les virtuals.  La clientela haurà de sol.licitar el canvi i se li donarà d’alta a la nova Targeta Comerç Digital i per descomptat , mantenint els punts de la Targeta física, la qual ja no serà necessari portar a sobre. Un cop, un client estigui donat d’alta a qualsevol dels establiments adherits quedaran registrats al sistema i podran comprar i bescanviar els punts-saldo, a qualsevol de les botigues adherides.

Així, sempre que compris als nostres comerços i t’identifiquis com a usuari de  la Targeta Comerç-Ciutat, rebràs punts que pots fer servir per comprar a qualsevol dels establiments adherits a la Targeta Comerç. Com més facis servir la targeta digital, més punts obtindràs i més coses podràs comprar.

També hi ha promocions especials als comerços, per això, quan surtis a comprar, assegura’t de no oblidar-te d’identificar-te a les botigues com a usuari de la Targeta Comerç.

Cada cop són més els comerços adherits a la Targeta Comerç, amb més de 25.000 usuaris

Utilitza la Targeta Comerç Digital i fes guardiola!

Com puc aconseguir la targeta?

Aconseguir la Targeta Comerç-Ciutat és fàcil. Simplement has de sol.licitar-ho a les botigues adherides i si no disposes de Targeta física i vols donar-te d’alta ho pots fer a través del següent enllaç

La targeta no està vinculada a cap entitat financera i no té cap cost addicional ni de manteniment.

Sol·licita la teva targeta

Formulari de la Targeta Comerç Digital